ATTITUDE

VOOR OPGESTELDE REGELS EN GEDRAG

1.
De deelnemers/bestuurders (Racekick Formule 2 en 3) moeten minstens 18 jaar zijn en beschikken over een geldig rijbewijs.

De deelnemers/passagiers (Racekick Formule 1) moeten minstens 16 jaar zijn.

 

2.
Er zal voor ieder gekozen Formule een afstand van verhaal/vrijwaring worden ondertekend door de afnemer en alle deelnemers, één voor de organisatie van het circuit, één voor Racekick.

 

3.
De deelnemers/bestuurders (Racekick Formule 2 en 3) verklaren op de hoogte te zijn van de regels van het circuit en de betekenis te kennen van de vlaggen.

 

4.
Racekick zal voor de veiligheid van de deelnemers nazien of de deelnemers bekwaam genoeg zijn om het circuit op te rijden en behoudt zich alle recht voor de deelname te weigeren.

Alcohol of druggebruik is ten strengste verboden. Enige vorm hiervan kan leiding geven tot weigering.

 

5.
Elke deelnemer zorgt ervoor dat hij/zij voldoende uitgerust is en over voldoende water beschikt. In de wagen kan het behoorlijk warm worden dus voldoende drinken is een must.

De deelnemer maakt ook dat hij/zij comfortabele kledij draagt. In een racewagen zit je vrij strak dus spannende kledij is niet aan te raden. Kledij met lange mouwen en lange broek is verplicht. Ook vaste, stevige schoenen zijn verplicht. Losse slippers, hoge hakken…zijn niet toegestaan.

 

6.
Op een trackday hoeft niemand zich te bewijzen, het is ook geen wedstrijd. Machogedrag wordt niet getolereerd.

 

7.
Respecteer alle regels en het wordt een race circuit ervaring om nooit te vergeten.