FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik ben op de dag van het evenement mijn ticket vergeten, wat nu?
Geen paniek, het makkelijkste voor ons is natuurlijk dat u het meebrengt. Ben u het toch vergeten, dan kan u de gekozen formule toch bijwonen. Er wordt dan een mail gestuurd dat uw ticket ongeldig geworden is zodat het geen tweede maal kan gebruikt worden. Gooi het dan bij thuiskomst ook weg. 

Mijn ticket is vervallen, kan ik dit nu echt niet meer gebruiken?
Ja en neen. U zal niet meer kunnen reserveren op het moment dat u zelf wil. U kan wel altijd informeren naar een last minute. Houdt dus de vervaldag in de gaten, het zou zonde zijn van het geld. 

Ik wil samen met een vriend kiezen voor formule 3, kunnen we dit beiden doen en de kosten delen?
Natuurlijk, waarom niet. Met ticket formule 3 kunnen jullie elk op toer gedurende de 3 volle uren  genieten. Het dan bijzitten als elkanders passagier wordt wel niet toegelaten. 

Hoe weten jullie of iemand de nodige ervaring heeft voor ticket formule 3?
Dat weten we vlug hoor, na enkele theoretische vragen weten we al veel. We zullen dan ook eerst enkele rondes meerijden als passagier en hebben dan ook alle recht om te beslissen de wagen te verhuren of niet.

Stel dat jullie vinden dat we niet de nodige ervaring hebben voor Formule 3, wat dan?
In dit geval doen we op het moment een voorstel om het ticket te combineren met ticket formule 2. Toch blijven we voor jullie eigen veiligheid het recht hebben te beslissen als we de wagen verhuren of niet. Circuit rijden is niet te vergelijken met de openbare weg, met ervaring bedoelen we dat je al meerdere keren zélf op circuit hebt gereden.